GERINCTERÁPIÁS MESTERKÉPZÉS

Budapest - HAMAROSAN


/ Kizárólag a haladó modul korábbi végzettjeinek! /


Ez a képzés a sorozatunk csúcsa, és kategóriájában egyedülálló az országban: elmélet helyett itt már csak “élő” és “aktív” gerincproblémás emberekkel fogunk foglalkozni  – két teljes napon át. Ilyen módon előre mutató tapasztalatot szerezhetsz a jellemző gerincproblémákkal rendelkező emberekkel való jógagyakorlás terén.


Valós gyakorlás közben nézünk át, vizsgáljuk meg a derékfájósokat, szegment instabilakat, gerincferdülteket, Scheuermann-oskat, és nézünk át egy sor olyan gerincproblémával élő – de jógaórákon nap mint nap előforduló – embert és eseteiket, akikkel az oktatás során találkozni fogsz.


Gyakorlatban tapasztalhatod meg, mik a gerincproblémák látható jelei, milyen mozgásminták járnak együtt bizonyos problémákkal, így az érzékelésed nagyon meg fog erősödni ezek a workshopon.


A képzés ereje, hogy gyógytornász felügyelete alatt picit tovább is megyünk annál, amit az órán tudnunk kell, ezzel elérve még nagyobb rálátást arra területre, ami viszont 110%-osan a kompetenciánk: a mozgmásminták korrekciójára még a tünet kialakulása előtt.

(Részt venni kizárólag a haladó tanfolyam korábbi résztvevői számára lehetséges)


Jelentkezés: 


Mivel ez a képzés zártkörű és kisebb csoportos, ezért jelentkezni egy email küldésével lehet az info@benemate.hu-ra “jelentkezem a mesterképzésre” tárggyal. Ha van még hely, akkor a válasz emailben küldöm a paramétereket.


Ha komolyan el akarsz mélyedni a gerinc szövevényes témakörben, érdemes jelentkezni, mert ilyen képzést csak 2 évente tartunk, és különleges lehetőséget jelent felügyelet mellett “élő” gerincbetegekkel dolgozni.

>